Advertisement

Glad Midsommar Kort / Lars Carlsson - God Jul, Glad midsommar mm (398986579) ᐈ ... : Vi önskar alla en riktigt glad midsommar !

Glad Midsommar Kort / Lars Carlsson - God Jul, Glad midsommar mm (398986579) ᐈ ... : Vi önskar alla en riktigt glad midsommar !. Happy midsummer traditional swedish holiday. Paket skickas igen på måndag. Motivet med jordgubbar har jag monterat själv i photoshop, precis på samma sätt som med räkorna på tidigare kort. Så fin nöjespark att strosa omkring på. De bär traditionella folkdräkter i detta färggranna vykort.

De bär traditionella folkdräkter i detta färggranna vykort. Mäklarvärlden vill härmed önska alla våra läsare, annonsörer och samarbetspartners en riktigt glad midsommar. Happy midsummer traditional swedish holiday. Jag hoppas att ni alla får en fin midsommarhelg! Glad midsommar önskar vi er!

3 st. kort, sign. Adele Söderberg, Glad Midsommar ...
3 st. kort, sign. Adele Söderberg, Glad Midsommar ... from img.tradera.net
By elizabeth ekman, 25 juni, 2021. Logga in nedan eller bli medlem helt gratis ». Altrade en kartong jordgubbar som ska få följa med till goda vänner ikväll. Paket skickas igen på måndag. Glad midsommar dela gärna vidare till alla som älskar midsommardagen. För tillfället är det som att du inte ser klart. Så fin nöjespark att strosa omkring på. Väder och temperatur på samma nivå som julafton brukar vara givet för midsommarafton och i östergötland sviker vädergudarna inte på den första punkten i alla fall!

Happy midsummer traditional swedish holiday.

Our family and friends in sweden are getting ready to celebrate midsummer this coming weekend. Kul kort och kort om kul. Motivet med jordgubbar har jag monterat själv i photoshop, precis på samma sätt som med räkorna på tidigare kort. Jag hoppas att ni alla får en fin midsommarhelg! Själv firar jag hemma med man, sönerna och mor och så jackson :) vi ska bara ha det lugnt och skönt. Väder och temperatur på samma nivå som julafton brukar vara givet för midsommarafton och i östergötland sviker vädergudarna inte på den första punkten i alla fall! Hoppas ni tittar in då och då!!!! Colorful cute floral round wreath, flowers garland. Så fin nöjespark att strosa omkring på. Mitt stora intresse är att göra kort och pärla armband! Så med detta lilla kort vill jag även passa. Altrade en kartong jordgubbar som ska få följa med till goda vänner ikväll. Calligraphy or lettering inscription on the photo.

Calligraphy or lettering inscription on the photo. Så med detta lilla kort vill jag även passa. See more of glad midsommar on facebook. Glad midsommar till er alla! Sommaren är kort, som tomas ledin så insiktsfullt skaldade en gång i tiden.

Glad midsommar
Glad midsommar from www.vykort.com
Motivet med jordgubbar har jag monterat själv i photoshop, precis på samma sätt som med räkorna på tidigare kort. Mäklarvärlden vill härmed önska alla våra läsare, annonsörer och samarbetspartners en riktigt glad midsommar. Kolla gärna in dededo yeah och diamond lindholm och crazy power. Väder och temperatur på samma nivå som julafton brukar vara givet för midsommarafton och i östergötland sviker vädergudarna inte på den första punkten i alla fall! Sommaren är kort, som tomas ledin så insiktsfullt skaldade en gång i tiden. De bär traditionella folkdräkter i detta färggranna vykort. Så med detta lilla kort vill jag även passa. Colorful cute floral round wreath, flowers garland.

Our family and friends in sweden are getting ready to celebrate midsummer this coming weekend.

Colorful cute floral round wreath, flowers garland. Happy midsummer traditional swedish holiday. Glad midsommar till er alla! Hoppas ni tittar in då och då!!!! Vi önskar alla en riktigt glad midsommar ! Gillar mina stämplar som jag använde till det svart och vita kortet, så här kommer de igen. Jag hoppas att ni alla får en fin midsommarhelg! Glad midsommar dela gärna vidare till alla som älskar midsommardagen. Så med detta lilla kort vill jag även passa. När det gäller min korttillverkning: På att önska er alla en trevlig midsommar. Så fin nöjespark att strosa omkring på. Altrade en kartong jordgubbar som ska få följa med till goda vänner ikväll.

Mäklarvärlden vill härmed önska alla våra läsare, annonsörer och samarbetspartners en riktigt glad midsommar. Som att du håller fast dig själv i gamla tankemönster som känns som att du inte kan förändra. Happy midsummer traditional swedish holiday. Gillar mina stämplar som jag använde till det svart och vita kortet, så här kommer de igen. Önskar att er midsommar blir så som ni vill att den ska vara :).

Retromania | Glad midsommar till er alla!
Retromania | Glad midsommar till er alla! from gfx-bloggar.aftonbladet-cdn.se
Svenskt midsommarfirande på stranden i ciudad jardin för några år sedan. Kul kort och kort om kul. Som att du håller fast dig själv i gamla tankemönster som känns som att du inte kan förändra. En fint midsommarkort med glada barn som dansar på gräset. För tillfället är det som att du inte ser klart. Glad midsommar dela gärna vidare till alla som älskar midsommardagen. Motivet med jordgubbar har jag monterat själv i photoshop, precis på samma sätt som med räkorna på tidigare kort. Calligraphy or lettering inscription on the photo.

De bär traditionella folkdräkter i detta färggranna vykort.

Mäklarvärlden vill härmed önska alla våra läsare, annonsörer och samarbetspartners en riktigt glad midsommar. Gillar mina stämplar som jag använde till det svart och vita kortet, så här kommer de igen. By elizabeth ekman, 25 juni, 2021. Paket skickas igen på måndag. Det här kortet gav jag bort till värdparet som vi var och firade midsommar hos. Altrade en kartong jordgubbar som ska få följa med till goda vänner ikväll. Vi önskar alla en riktigt glad midsommar ! Sommaren är kort, som tomas ledin så insiktsfullt skaldade en gång i tiden. På att önska er alla en trevlig midsommar. Så med detta lilla kort vill jag även passa. Glad midsommar till er alla! Själv firar jag hemma med man, sönerna och mor och så jackson :) vi ska bara ha det lugnt och skönt. Kul kort och kort om kul.

Mitt stora intresse är att göra kort och pärla armband! glad midsommar. Jag hoppas att ni alla får en fin midsommarhelg!

Posting Komentar

0 Komentar